Diplomityöntekijä, joustavan sähköverkon kehittäjä

Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille. Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6 200 km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Kuulumme jokaisen helsinkiläisen elämään, ja olemme hyvä naapuri. Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka on yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä. Liity asiantuntevaan joukkoomme ja yhdistetään voimat!


Etsimmekin nyt joukkoomme diplomityön tekijää Helsingin Käpylään. Aiheessa kehitetään Käpylän toimipisteemme älykkään, joustavan sähköverkon liittymää, jossa moderneina joustoina tarkastellaan simuloiden ja mittauksin sähköautojen latausta, akkua, aurinkotuotantoa ja näiden toimintaa myös sähkömarkkinoilla. Opinnäytetyö liittyy osana eurooppalaiseen EU - SysFlex –tutkimusprojektiin, jossa tutkitaan, miten sähkövoimajärjestelmässä merkittävän uusiutuvien tuotannon osuuden vastapainoksi haetaan tehokasta, koordinoitua pätö- ja loistehon joustojen käyttöä.   

Työskentelet Käpylässä Osmontiellä uusissa toimitiloissamme osana asiantuntevaa huipputiimiä. Saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja tueksesi mahtavat työkaverit. Kiinnostaisiko sinua ottaa osaa tähän projektiin?

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta sähkönjakelualan ja sähkömarkkinoiden opintoja sekä oma-aloitteista työotetta. Arvostamme yhdessä tekemistä ja meillä tiimityö on isossa roolissa, etsimme joukkoomme vain yhteistyön mestareita!

Työ tehdään harjoittelijana Helen Sähköverkossa, kesto on 6 kuukautta ja työ on palkallinen. Työ voidaan aloittaa vaikka heti tai sopimuksen mukaan. Toimipisteemme sijaitsee Käpylässä.

Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme kautta, kuitenkin viimeistään la 29.2.2020. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä tutkimuspäällikkö Pirjo Heineltä sähköpostitse pirjo.heine@helen.fi tai soittamalla viikolla 8 numeroon 040 336 0090 tai johtaja Markku Hyväriseltä sähköpostitse markku.hyvarinen@helen.fi tai soittamalla viikolla 9 numeroon 050 559 1685.  

Yhdistetään voimat! 

Hakuaika alkaa: 04.02.2020 09:00Hakuaika päättyy: 29.02.2020 09:00
Lisätietoja työpaikasta
Tehtäväryhmä
Yritys
Työsuhteen muoto
Paikkoja avoinna