Kesätyö, laskuttaja

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme laskuttajaa kesätyöntekijäksi Helsingin Kamppiin. 

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Työskentelet kesän ajan laskuttajana joko lämpökannan (kaukolämpö ja -jäähdytys) tai sähkön laskutuksen parissa. Työpäiviesi aikana pääset tekemään monipuolisia energia- ja palvelulaskutukseen sekä sopimushallintaan liittyviä tehtäviä. Kesätyöhösi kuuluu muun muassa asiakkaiden ja muiden sidosryhmien palvelemista. Pääset kasvattamaan osaamistasi myös osallistumalla sopimustietojen ylläpitoon ja tallennukseen asiakastietojärjestelmään sekä e-laskuvaltuutusten tarkastuksiin. Työtehtävien sisältö voi vaihdella taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta numerotarkkuutta, asiakaspalvelutaitoja ja aitoa mielenkiintoa auttaa asiakkaita. Onhan laskutus sinulle jo jonkin verran tuttua ja takanasi kaupallisen alan korkeakouluopintoja? Koska palvelemme asiakkaitamme suomen lisäksi myös englanniksi ja ruotsiksi, katsomme näiden kielten taitamisen eduksesi. Käytämme työssämme erilaisia järjestelmiä, joten tietotekninen näppäryys auttaa kesätyössä menestymisessä. 

Toivomme sinusta huolellista, yhteistyökykyistä ja asiakaspalveluhenkistä työkaveria.  

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Toivomme sinusta tiimiläistämme tilanteesi mukaan touko-/kesäkuusta elokuun loppuun saakka. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö.  

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä tulevalta esimieheltäsi Eeva-Leena Hakamäeltä soittamalla numeroon 0405486063. Hän on parhaiten tavoitettavissa pe 17.1. klo 9-11 ja to 23.1. klo 13-15. 

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa: 15.01.2020 07:00Hakuaika päättyy: 29.02.2020 23:59
Henkilötiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Syntymäaika *
päivä kuukausi vuosi
Matkapuhelin *
Sähköpostiosoite *
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
LinkedIn-profiilin linkki
Voit halutessasi liittää tähän valokuvan itsestäsi. Kuvan tulee olla jpg-formaatissa ja tiedosto kooltaan alle 1mb.
Valokuva
Hakemustani saa käyttää myös muissa hakuprosesseissa Helen Oy:ssä / Helen Sähköverkko Oy:ssä *
Koulutus
Korkein valmiiksi suoritettu tutkintotaso *
Minulla on keskeneräinen tutkinto
Tarkemmat tiedot koulutuksesta
Koulun / oppilaitoksen virallinen nimi
Tutkintonimike / pääaineet
(Korkeintaan 500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Aloitusaika
kuukausi vuosi
Valmistumisaika / arvoitu valmistumisaika
kuukausi vuosi
Työkokemus
Työnantaja
Tehtävänimike *
Keskeiset vastuut ja työtehtävät
(Korkeintaan 1000 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Työsuhde alkoi
kuukausi vuosi
Työsuhde loppui
kuukausi vuosi
Työsuhde jatkuu edelleen
Muu työkokemus lyhyesti
(Korkeintaan 1000 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Olen aikaisemmin työskennellyt Helen Oy:ssä, Helsingin Energialla ja / tai Helen Sähköverkko Oy:ssä *
Kielitaito
Äidinkieli *
1. vieras kieli
2. vieras kieli
3. vieras kieli
Muu kielitaito
(Korkeintaan 500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Muut tiedot ja taidot
Millaista taitoa ja osaamista toisit mukanasi meille?
(Korkeintaan 1000 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Ajokortti
Ajokorttiluokka
Muu ajokorttiluokka
Palkkatoivomus (€/kk) *
Koska voit aloittaa työt?
Suosittelijat ja yhteystiedot
(Korkeintaan 500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Mistä sait tiedon työpaikastamme
Liitteet
Voit halutessasi liittää cv:n ja työhakemuksen, mutta tämä ei ole pakollista. Jos liität cv:n tai hakemuksen, täytäthän kuitenkin myös hakulomakkeen.
Videoesittely (vapaaehtoinen)
Voit nauhoittaa videon web-kamerallasi, tai voit ladata valmiin videotiedoston laitteeltasi. Videotiedoston maksimikoko on 500 MB. Sallitut tiedostopäätteet ovat: avi, mp4, wmv ja mov. Tukea mahdollisiin ongelmiin löydät täältä.
Jätäthän video-cv:n, sillä se on tärkeä osa hakemusten arviointia ja kuuluu yhtenä keskeisenä osana rekrytointiprosessiimme. Kerrothan video-cv:ssä lyhyesti taustastasi ja kiinnostuksestasi tätä tehtävää ja Heleniä kohtaan.
Liitetiedoston maksimikoko on 2Mt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx.
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx, xls, xlsx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
CV
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx, xls, xlsx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Työhakemus
Kiitos hakemuksen täyttämisestä! Saat vielä sähköpostitse kuittauksen, että hakemuksesi on tullut perille järjestelmään. Hakemuksen tiedot säilyvät hakujärjestelmässä 2 vuoden ajan, voit päivittää niitä halutessasi.