Kesätyö, tuotehallinta

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.  

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme tuotehallinnan kesätyöntekijää Helsingin Kamppiin. 

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Tulet kesän ajan toimimaan tuotehallinnan harjoittelijana. Monipuolisiin työpäiviisi kuuluu muun muassa energiatuotteisiin ja -palveluihin liittyvien toimintaprosessien visualisointia, koontia ja päivittämistä. Tehtävässä myös selkeytät dokumentaation hallintaa ja rakennetta sekä teet järjestelyitä dokumenttien hallintajärjestelmässä. Työpäiviisi sisältyy lisäksi myynnin materiaalien tuottamista ja yhdenmukaistamista, tietojen ja sopimusten syöttämistä järjestelmiin sekä erilaisten ajankohtaisten selvitysten tekemistä. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta positiivista asennetta, innostunutta tekemisen meininkiä ja rohkeutta oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Olethan määrätietoinen ja omaat oma-aloitteisen työotteen, mutta arvostat myös yhdessä tekemistä? Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet ehtinyt opiskella energia- tai talousalaa vähintään kolmen vuoden ajan. Tukenasi on mukava tiimi sekä hyvä perehdytys. 

Toivomme sinusta ennen kaikkea yhteen hiileen puhaltavaa ja innostunutta työkaveria.  

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Toivomme sinusta tiimiläistämme toukokuun puolesta välistä elokuun loppuun. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Marko Kivimaalta soittamalla numeroon 050 514 7413, hän on parhaiten tavoitettavissa pe 17.1. klo 9-11 ja ma 27.1. klo 9-11. 

Yhdistetään voimat! 

Hakuaika alkaa: 15.01.2020 07:00Hakuaika päättyy: 29.02.2020 23:59
Henkilötiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Syntymäaika *
päivä kuukausi vuosi
Matkapuhelin *
Sähköpostiosoite *
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
LinkedIn-profiilin linkki
Voit halutessasi liittää tähän valokuvan itsestäsi. Kuvan tulee olla jpg-formaatissa ja tiedosto kooltaan alle 1mb.
Valokuva
Hakemustani saa käyttää myös muissa hakuprosesseissa Helen Oy:ssä / Helen Sähköverkko Oy:ssä *
Koulutus
Korkein valmiiksi suoritettu tutkintotaso *
Minulla on keskeneräinen tutkinto
Tarkemmat tiedot koulutuksesta
Koulun / oppilaitoksen virallinen nimi
Tutkintonimike / pääaineet
(Korkeintaan 500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Aloitusaika
kuukausi vuosi
Valmistumisaika / arvoitu valmistumisaika
kuukausi vuosi
Työkokemus
Työnantaja
Tehtävänimike *
Keskeiset vastuut ja työtehtävät
(Korkeintaan 1000 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Työsuhde alkoi
kuukausi vuosi
Työsuhde loppui
kuukausi vuosi
Työsuhde jatkuu edelleen
Muu työkokemus lyhyesti
(Korkeintaan 1000 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Olen aikaisemmin työskennellyt Helen Oy:ssä, Helsingin Energialla ja / tai Helen Sähköverkko Oy:ssä *
Kielitaito
Äidinkieli *
1. vieras kieli
2. vieras kieli
3. vieras kieli
Muu kielitaito
(Korkeintaan 500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Muut tiedot ja taidot
Millaista taitoa ja osaamista toisit mukanasi meille?
(Korkeintaan 1000 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Ajokortti
Ajokorttiluokka
Muu ajokorttiluokka
Palkkatoivomus (€/kk) *
Koska voit aloittaa työt?
Suosittelijat ja yhteystiedot
(Korkeintaan 500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Mistä sait tiedon työpaikastamme
Liitteet
Voit halutessasi liittää cv:n ja työhakemuksen, mutta tämä ei ole pakollista. Jos liität cv:n tai hakemuksen, täytäthän kuitenkin myös hakulomakkeen.
Videoesittely (vapaaehtoinen)
Voit nauhoittaa videon web-kamerallasi, tai voit ladata valmiin videotiedoston laitteeltasi. Videotiedoston maksimikoko on 500 MB. Sallitut tiedostopäätteet ovat: avi, mp4, wmv ja mov. Tukea mahdollisiin ongelmiin löydät täältä.
Jätäthän video-cv:n, sillä se on tärkeä osa hakemusten arviointia ja kuuluu yhtenä keskeisenä osana rekrytointiprosessiimme. Kerrothan video-cv:ssä lyhyesti taustastasi ja kiinnostuksestasi tätä tehtävää ja Heleniä kohtaan.
Liitetiedoston maksimikoko on 2Mt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx.
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx, xls, xlsx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
CV
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx, xls, xlsx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Työhakemus
Kiitos hakemuksen täyttämisestä! Saat vielä sähköpostitse kuittauksen, että hakemuksesi on tullut perille järjestelmään. Hakemuksen tiedot säilyvät hakujärjestelmässä 2 vuoden ajan, voit päivittää niitä halutessasi.